Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Vallmoranta reuneix a 340 participants

Un equip de les Terres de l’Ebre s’imposa a la prova llarga i es preveuen donar prop de 4.000 euros per La Marató de TV3

dilluns 24 novembre 2014

 

340 persones van participar dissabte a la 4a edició de la Vallmoranta, la cursa d’orientació solidària de Sant Pere Molanta, que tenia un recorregut curt de 5km pensat sobretot per famílies i un de llarg de més de 30. La competició es va fer per muntanyes penedesenques, i la jornada va transcórrer amb un ambient esportiu i festiu.

La victòria de la cursa llarga en la categoria masculina se la va endur un equip format per tres corredors provinents de les Terres de l’Ebre: Oriol Pellissa, Lluís Saladié i Roger Moras. La guanyadora de la categoria femenina va ser Eva Bové, mentre que el trofeu de la mixta va ser pel tàndem format per Kenneth Colell i Meritxell Martell.

Pel que fa a la cursa curta, el guanyador va ser David Farell. El segon lloc va ser per l’equip format per Xavier i Llorenç Sánchez, i el tercer per Andreu Mas.

Els beneficis recaptats aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties del cor.

El director tècnic de la prova, Josep Ventura, assenyala que la participació és la major obtinguda de les 4 edicions celebrades. A falta del balanç econòmic definitiu, tot apunta que es podran lliurar gairebé 4.000 euros a La Marató.(àudio)

Entre els corredors dissabte era un comentari comú que la cursa llarga havia augmentat el seu nivell de dificultat. A diferència de les tres anteriors curses, cap equip va poder completar totes les balises. Josep Ventura indica que la cursa s’ha assentat com un referent en les curses d’orientació, i això també obliga a adequar l’exigència del recorregut al nivell dels participants.(àudio)

Des de l’organització vetllen també perquè el traçat familiar sigui atractiu. Aquest any va tornar a reunir a una norantena de participants, incloent un home de 83 anys d’edat.(àudio)

Tota la informació de la cursa, es pot trobar a la web vallmoranta.org

Escolta l'entrevista a Josep Ventura, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

Document Actions