Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ventada es fa notar a Olèrdola però no provoca danys de consideració

Es van superar els 72 km/h i la incidència més destacada ha estat la caiguda d’una capçada de pi a Can Trabal

dimarts 04 març 2014

L’episodi de fort vent viscut entre aquest dilluns i dimarts també s’ha fet sentir a Olèrdola. Sortosament, les incidències al municipi han estat limitades i no ha calgut lamentar cap dany de consideració.

El fet més destacat ha estat la caiguda d’una capçada de pi al carrer Cornellà de Can Trabal. Els agents municipals han rebut l’avís poc després de les 8 del matí, procedint a la senyalització de la incidència fins que la Brigada de l’Ajuntament ha retirat les branques de la via pública durant el mateix matí. La capçada pertanyia a un pi de grans dimensions, plantat en una propietat privada. Ha estat la mateixa veïna de la parcel.la la que ha comunicat la incidència als agents municipals en adonar-se del fet quan sortia de casa seva per anar a treballar. copy_of_PianTrabal2.JPG

El vent també ha deixat imatges de contenidors fora del seu lloc i ha provocat que es malmetés alguna senyal viària a l’eix Rossend Montané.

El vent va anar pujant d'intensitat des del vespre fins la mitjanit de dilluns. A Olèrdola, segons les dades de l’estació meteorològica de Moja que gestiona l’ADF, es van arribar als 72 quilòmetres per hora de velocitat màxima prop de la mitjanit i es van superar els 61 quilòmetres per hora a les 3 de la matinada de dimarts. També s’estima que en punts més elevats del municipi la velocitat del vent podria haver estat major. Altres observatoris de la comarca, com Font-Rubí, van estar per sobre dels 90km/h.

 

Document Actions