Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La visita a les Coves de la Vall dóna continuïtat a les rutes pel patrimoni d'Olèrdola

Organitzada per l’Ajuntament d’Olèrdola, la visita és gratuïta i les inscripcions encara estan obertes

dijous 19 maig 2016

Qui desitgi conèixer el variat patrimoni que contenen  les coves de la Vall i l’entorn de Can Castellví, té encara l’oportunitat d’aprofitar la visita guiada gratuïta que organitza dissabte l’Ajuntament d’Olèrdola. Es tracta d’una activitat que té la voluntat de donar a conèixer el patrimoni que conté Olèrdola i dóna continuïtat a les rutes que promou l’Ajuntament, tal  i com assenyala la tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari.(àudio)

Fins ara s’han inscrit una quinzena de persones i encara hi ha places disponibles per a poder fer la visita. Cal tenir present que la sortida té una durada de dues hores, a partir de dos quarts de 10 del matí,  i que la dificultat és mitjana.(àudio)

El punt de trobada serà a l ' entrada del parc d' Olèrdola, carretera cap a Daltmar, prop de Can Castellví. Durant la sortida es visitaran  les Coves de la Vall, les balmes(abrics) de Can Castellví i de Can Ximet,on es podran veure les restes arqueològiques d' un molí de sang o de tracció animal, restes d'habitatges medievals ,de sitges i d'una premsa. Després  es visitaran els forns de calç de Can Castellví del segle XIX, considerats els més ben conservats de Catalunya.(àudio)

Encara es poden formalitzar les inscripcions trucant al telèfon de l’Ajuntament d’Olèrdola, el 93 890 35 02 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça mulinaripm@gmail.com.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions