Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La visita dinamitzada amb “Guisla la remeiera” obre les activitats del curs al parc d’Olèrdola

Aquesta clàssica i consolidada activitat s’ha programat per diumenge a les 11:00h

dimecres 13 setembre 2023

Amb la visita dinamitzada “Guisla la remeiera”, aquest diumenge es reprenen les activitats programades al parc d’Olèrdola. Serà a partir de les 11.00h del matí, amb inici des de l’aula taller del Conjunt Monumental d'Olèrdola.

La Guisla és una remeiera que coneix les propietats de les plantes presents al parc d’Olèrdola. Es tracta d’una proposta “amable” per conèixer l’espai natural d’Olèrdola, tal i com assenyala Josep Anton Pérez, responsable de Via Penedès, l’empresa de serveis culturals que realitza les activitats.(àudio)

La visita amb “Guisla la remeiera” és una de les propostes consolidades dins de les activitats del Parc d’Olèrdola. És una visita que “sempre evoluciona” en funció de l’època de l’any en què es programa.(àudio)

El recorregut suau pel bosc exterior del recinte emmurallat d’Olèrdola finalitza amb un taller que convida als participant a elaborar una manualitat amb plantes recollides al parc. (àudio)

L'activitat requereix dur calçat adequat per caminar per la muntanya. I no inclou la visita a l'interior del recinte.

Pel cap de setmana de la setmana que ve continuen les activitats. Dissabte 23 de setembre es programa la ruta “L’estrany viatger i el seu mapa”. I l’endemà diumenge 24 de setembre  la visita guiada “La cultura del vi a Olèrdola”.

Per inscripcions i més informació, podeu consultar aquí

Escolta l’entrevista a Josep Anton Pérez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions