Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La web olerdola.cat és una eina a disposició de les entitats

El regidor de comunicació, Artur Santacana, subratlla l’aposta per mantenir a la ciutadania el màxim d’informada
La web augmenta prestacions pel ciutadà
La web augmenta prestacions pel ciutadà

dilluns 19 novembre 2012

 

 

Facilitar les gestions als veïns, informar d’allò que passa al municipi i donar suport a les entitats. Aquest és el triple propòsit que busca reforçar la renovada web de l’ajuntament d’Olèrdola, olerdola.cat, segons resumia  el regidor de comunicació, Artur Santcana.

Santacana recorda que un estudi recent ja valorava amb bona qualificació la web anterior, amb puntuacions per sobre de webs d’ajuntaments més grans que el d’Olèrdola. Amb el seu redisseny de forma i continguts, l’Ajuntament persegueix aprofundir en aquesta línia i facilitar la relació dels ciutadans amb l’Ajuntament. Així, Artur Santacana posa l’accent en què la web està preparada per a que el ciutadà pugui realitzar moltes gestions des de casa a través d’internet. (àudio)

A més de mantenir el municipi informat dels serveis de l’Ajuntament i de l’actualitat del municipi, Santacana també posa de relleu que la web està al servei de les entitats per a difondre la seva gran activitat. (àudio)

La web olerdola.cat està operativa amb el seu nou disseny des de fa unes setmanes. El canvi va més enllà dels aspectes visuals i també suposa tenir més ben organitzats els continguts. La renovació de la web també s’expressa en millores que permeten que l’actualització de la pàgina sigui més fàcil, gràcies a un gestor de continguts de codi obert. La pàgina encara està en construcció i els continguts d’alguns dels seus apartats es van introduint gradualment.

L'alcalde d'Olèrdola, Josep Tort, s'adreçava per escrit la setmana passada a les entitats del municipi per recordar-lis que la web de l'Ajuntament vol ser també un canal que reculli i difongui tota la plural activitat que generen.

Escolta entrevista Artur Santacana

Document Actions