Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'actriu Rosa Cadafalch impartirà a Moja el curs de lectures en veu alta del Festival EVA 2018

El curs es podrà fer durant el matí o la tarda del dissabte 26 de maig, al Centre Cívic La Xarxa de Moja

divendres 04 maig 2018

El Festival EVA ofereix, un any més, cursos de formació vinculats a la narració oral, a les lectures en veu alta, els dies previs al festival penedesenc. Enguany les dues sessions tindran lloc el dissabte 26 de maig en horari de matí o tarda. Serà un curs de 4 hores (de 10h a 14 o de 16:30 a 20:30h) amb l'actriu Rosa Cadafalch al Centre Cívic La Xarxa de Moja. En ell s'hi treballarà aquell instrument que duem sempre a sobre i que fem anar tot el dia amunt i avall: la veu. I, evidentment, vincular-la a allò que llegim.

L'impuls de les lectures en veu alta és un dels pals de paller del Festival EVA i del voluntariat lector EVA354 que durant tot l'any duu a terme sessions de lectura en veu alta en residències, escoles, hospitals, col·lectius socials, etc. Hi poden formar part persones de totes les edats amb ganes de compartir estones de lectura i narració oral.

El curs es dirigeix a joves, a partir dels 14 anys, i persones adultes. El preu de la formació és de 15€ amb descompte per als Amics de la Cisterna (12€) i els socis del club Tr3sC (8€) que caldrà s'acreditin amb el carnet 2018. Les inscripcions ja es poden fer a través del correu electrònic lectures@enveualta.com i el telèfon 650473639.

El mateix 26 de maig a les 23h tindrà lloc la tercera edició del Matx de Xarlatans que organitza el Casal Popular de Vilafranca amb la col·laboració del Festival EVA. Una oportunitat de compartir textos, fragments literaris i poesia d'autors que ens apassionen o escrits per un mateix. Un matx que ens proposa pujar i xerrar sense complexos.

El Festival EVA tindrà lloc enguany del 8 al 17 de juny en disset municipis del Penedès, incloent Olèrdola, i del 29 de juny a l'1 de juliol a Pradell de la Teixeta (Priorat).

Document Actions