Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC d'Olèrdola comunica que el regidor Joan López no el representa a l'Ajuntament

El PSC seguirà “la seva pròpia acció política al municipi”

dimecres 16 desembre 2020

 

PSC i Units per Avançar van concórrer en una candidatura conjunta en les passades eleccions municipals a Olèrdola, sota la coalició electoral Candidatura de Progrés (CP).  Joan López, membre d’Units per Avançar, va encapçalar la candidatura i va ser escollit regidor. Però aquesta aliança s’ha trencat al municipi. En un comunicat de premsa, l’agrupació local del PSC d’Olèrdola expressa que ja no estarà “representat a l’Ajuntament” per Joan López.

El PSC assenyala que la constitució recent d’una agrupació local del PSC a Olèrdola té l’objectiu de dinamitzar i posicionar propostes i acció socialista a Olèrdola, de manera diferenciada amb Units per Avançar “en quant a aspectes, propostes i actitud davant dels reptes del municipi”.

El portaveu de l’agrupació local del PSC, Sergi de Vargas,  en declaracions a Canal 20-Ràdio Olèrdola, explicava que entre l’agrupació del PSC hi havia “pèrdua de confiança” en l’acció a l’Ajuntament de Joan López. També assenyalava que existien diferències polítiques i ideològiques entre els dos partits.(àudio)

En el comunicat de premsa el PSC d’Olèrdola exposa que a partir d’ara” després de diferents converses mantingudes entre les dues formacions polítiques per definir el nou escenari de treball, el PSC exercirà la seva pròpia acció política municipal a Olèrdola, en contacte amb associacions i veïnes i veïnes”.

El PSC d’Olèrdola  manifesta “la seva voluntat de treballar de manera activa i continuada, amb la màxima col·laboració, i alhora exigència, posant de relleu la visió social i de progrés a nivell local”.

Sergi de Vargas considerava que era bo que es diferenciessin els espais polítics. (àudio)

Els veïns i veïnes d’Olèrdola es poden posar en contacte amb l’agrupació local socialista a través del correu electrònic pscolerdola@gmail.com

Document Actions