Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament d'Olèrdola amplia en un 30% els serveis de neteja a la via pública

La mesura estarà vigent fins acabar el mes de juliol, data en què finalitza l’actual contracte de neteja

dijous 23 febrer 2017

Per decret d’Alcaldia signat el 17 de febrer, l’Ajuntament d’Olèrdola ha resolt contractar treballs diversos de neteja a la via pública que suposen  ampliar els serveis que presta al municipi Fomento de Construcciones y Contratas, l’actual empresa adjudicatària de la neteja a la via pública. En el contracte s’especifica que els nous treballs inclouen la neteja puntual en els nuclis disseminats del terme, la neteja puntual en patis i recintes escolars, així com la recollida de mobles i estris vells que es trobin en la via pública sense previ avís.

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, assenyalava que l’ampliació del servei de neteja també inclou una reorganització de la neteja que es dóna als pobles, urbanitzacions i polígons industrials. Es reforça el servei amb una dedicació que s’incrementa el 30%, segons destacava l’alcalde, però l’augment de l’aportació econòmica de l’Ajuntament per aquest reforç de la neteja només representa un increment del 10%.

Ramírez indicava que amb el reforç de la neteja es busca resoldre mancances detectades en el servei que han generat queixes dels veïns. L’alcalde recordava que la crisi va provocar que es retallessin serveis com aquests i ara l’ajuntament està en disposició de recuperar  i ampliar prestacions, prioritzant serveis com els de la neteja de la via pública. De moment, la millora està en vigor fins el mes de juliol, data en què finalitza l’actual contracte de neteja. (àudio)

L’alcalde especificava que la neteja als nuclis i urbanitzacions es reforça cada dia amb una hora i mitja més,  gràcies a la reorganització d’horaris feta per l’empresa. La neteja als polígons s’ha establert pels caps de setmana. (àudio)

Les millores ja s’apliquen des d’aquesta setmana i estaran en vigor fins la vigència del contacte de neteja. Des de l’Ajuntament ja s’està treballant en els bases d’adjudicació del nou contracte que ha d’entrar en vigor després de juliol.(àudio)

Recordem que en el pressupost municipal aprovat per aquest 2017 la partida destinada a neteja viària passava a ser de 115.000 euros, amb un increment del 68% respecte l’any anterior.

Document Actions