Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament d'Olèrdola guanya el premi Arlequí que atorga la Federació de Grups Amateurs de Teatre

Rep el premi pel seu continuat suport a la Roda de Teatre, fent possible que el municipi aculli cada any representacions
L'alcalde d'Olèrdola(el segon per l'esquerra), Lucas Ramírez, en l'acte de lliurament
L'alcalde d'Olèrdola(el segon per l'esquerra), Lucas Ramírez, en l'acte de lliurament

dimarts 12 juliol 2016

L’Ajuntament d’Olèrdola ha rebut el premi Arlequí que atorga la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, en la categoria d’entitat. L’acte de lliurament dels premis ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda, a la seu de SGAE de Barcelona. El guardó ha estat recollit pel mateix alcalde, Lucas Ramírez, que rebia el premi de mans de Maria Remei Ullate, veïna d’Olèrdola i membre de la Junta de la Federació de Grups Amateurs de Teatre.

Amb el premi es reconeix el constant recolzament de l’Ajuntament d’Olèrdola al teatre amateur, especialment a la seva tasca de fer possible que cada any es puguin oferir entre quatre i cinc representacions anuals en els diferents nuclis de població del municipi, en el marc de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès.

El premi Arlequí a la persona ha estat per Salvador Soler. En la categoria professional l’ha rebut Pep Plaza. L’Escotilló de Vilanova rebia el premi al grup amateur. El premi a la trajectòria era atorgat a Jordi Galceran i Josep Piris rebia el reconeixement a títol pòstum.

Document Actions