Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament d'Olèrdola ja participa en el Consorci per la Gestió Integral d'Aigües de Catalunya (CONGIAC)

L’alcalde, Lucas Ramírez, destaca que la integració en el consorci reforça l’aposta pel control municipal de la gestió de l’aigua

dilluns 20 gener 2020

 

L’Alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, assistia divendres per primera vegada a una reunió de la Junta del Consorci per la Gestió Integral d’Aigües de Catalunya(CONGIAC), després que l’Ajuntament acordés aprovar la integració i les condicions d’adhesió i que el consorci acceptés la sol.licitud el passat mes de desembre . El consorci és una entitat pública de base associativa i caràcter local que agrupa ajuntaments implicats directament en el cicle integral de l'aigua i el medi ambient, a través de les seves empreses municipals o dels instruments públics del consorci. L’alcalde resumia que la integració en el consorci reforça l’aposta pel manteniment del caràcter públic municipal de la gestió de l’aigua a Olèrdola. (àudio)

Ramírez avançava que la decisió no suposava cap canvi de tarifes pels veïns. La novetat serà que  les factures es passaran cada tres mesos, enlloc de ser de periodicitat bimensual .(àudio)

Tots els abonats rebran properament una carta explicativa del canvi.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions