Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament organitza una visita guiada gratuïta al Pla dels Albats el dissabte 12 de novembre

La visita permetrà conèixer els resultats de les darreres excavacions arqueològiques

divendres 28 octubre 2016

Donant continuïtat a les Rutes pel Patrimoni del municipi, la Regidoria de Patrimoni i Turisme de l’Ajuntament d’Olèrdola organitza el proper dissabte 12 de novembre una visita guiada gratuïta al Pla dels Albats. Serà a partir de els 11 del matí i la visita serà guiada per l’arqueòleg Xavi Esteve, membre de Triade i un dels codirectors de les excavacions arqueològiques dutes a terme al Pla dels albats els darrers anys.

Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, recordava que ha esat en el Pla dels Albats on s’han centrat els darrers anys les intervencions arqueològiques al Conjunt d’Olèrdola.(àudio)

La visita permetrà conèixer la rellevància de la ciutat medieval d’Olèrdola, així com els espais que ha posat el descobert les darreres excavacions: la premsa de vi , el mil·liari romà i l' Església de Sta.Maria. La darrera a visita guiada al Pla dels Albats va ser dins les Jornades Europees del Patrimoni i va tenir força èxit. (àudio)
Els visitants hauran de fer les inscripcions al email: mulinaripm@gmail.com. Es prega puntualitat i es recorda que les places són limitades. La voluntat de l' Ajuntament és “fer difusió  i donar a conèixer el Patrimoni del municipi". (àudio)

El lloc de trobada des d’on s’iniciarà la visita el proper 12 de novembre,a  les 11 del matí, serà l’aparcament del Castell d' Olèrdola. Des de la Regidoria s' anima a visitar aquesta gran joia del nostre Patrimoni aprofitant aquesta “ ocasió excepcional, ja que està guiada per un dels arqueòlegs de les excavacions”.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions