Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola rep per quart any consecutiu el Reconeixement d’Administració Oberta per destacar en transformació digital

Olèrdola està entre els 10 municipis catalans capdavanters en maduresa digital de la franja de població de 1.001 a 5.000 habitants
Jordi Catasús, regidor de Comunicació, durant l'acte de lliurament. És el tercer l'esquerra
Jordi Catasús, regidor de Comunicació, durant l'acte de lliurament. És el tercer l'esquerra

dimecres 04 maig 2022

L'Ajuntament d'Olèrdola ha tornat a rebre, per quart any consecutiu, el Reconeixement Administració Oberta, un guardó que atorga el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) i que destaca el compromís del món local en la transformació digital de l’administració pública. Els Reconeixements Administració Oberta inclouen set categories, sis d'elles per als ajuntaments segons el nombre d'habitants, i una per a Consells Comarcals. L'Ajuntament d’Olèrdola ha estat de nou guardonat com un dels 10 més destacats  el 2021 dins la categoria d'ajuntaments de 1.001 a  5.000 habitants. 

Els guardons es donen a les administracions locals de Catalunya que més i millor s’estan transformant digitalment, i s'atorguen a partir dels resultats dels indicadors del Mapa d'Administració Digital, de les dades d'ús dels serveis AOC i de l'anàlisi de les webs dels 947 ens locals. Aquests premis signifiquen un reconeixement públic als ens que destaquen en la transformació digital, tant pel que fa a la seva relació amb la ciutadania com en la seva gestió interna.

Aquests reconeixements es donen en base a l’Índex de Maduresa Digital que realitza el Consorci AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’indicadors objectius, les dades d'ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs dels ens locals. En el cas de l’Alt Penedès, en aquesta franja de població, també ha estat reconegut l’Ajuntament de Castellví de la Marca.

El regidor de Comunicació, Jordi Catasús, recordava que s’ha guardonat a l’Ajuntament d’Olèrdola per l’aposta feta en administració digital i per les possibilitats de tràmits telemàtics que es faciliten a la ciutadania. Catasús feia notar que l’Ajuntament d’Olèrdola havia activat la Carpeta Ciutadana, que permet al ciutadà resseguir l’estat de tramitació dels seus expedients (àudio)

L’acte de lliurement dels Reconeixements 2021 tenia lloc aquest dimarts a Llinars del Vallès.

Galeria d'Imatges

Aoc-2Ok.jpg
Aoc3Ok.jpg

Document Actions