Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament i el Consell Comarcal organitzen unes xerrades Informatives del Programa de Garantia Juvenil a l'Alt Penedès a Moja i Sant Pere

El proper dia 6 d'octubre al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta i el 20 d'octubre al Centre Cívic La Xarxa de Moja, es realitzaran unes xerrades informatives relatives al "Programa de garantia Juvenil", dedicat a joves d'entre 16 i 29 anys que es troben en situació d'atur i volen formar-se i/o buscar feina. El programa ofereix informació i recolzament sobre formació, ofertes de treball, ajudes a emprenedors i la possibilitat de realització de períodes de pràctiques en empreses.

dimecres 16 setembre 2015

La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil. La Generalitat de Catalunya, a través del Servei d'ocupació de Catalunya, pretén facilitar una oferta de formació, pràctiques, feina o assessorament en emprenedoria, a les persones joves que ho sol·licitin.

La missió d'aquest programa és garantir que el jovent de més de 16 anys i menys de 30 anys que no treballa, ni estudia, ni segueix una formació, rebi una oferta d'ocupació de qualitat, educació continua, formació com a aprenent o un període de pràctiques després d'haver acabat l'educació formal o quedar en situació de desocupació.

Els requisits de participació en el programa són:

  • Edat entre 16 i 29 anys.
  • Nacionalitat espanyola, ciutadania de la Unió Europea, de Suïssa o dels estats que formen part de l'Acord Econòmic Europeu o ser titular d'una autorització que habiliti per traballar en territori espanyol.
  • Estar empadronat a qualsevol municipi de l'Estat Espanyol.
  • No haver treballat en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.
  • No haver rebut accions educatives de més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la presentació de la sol·licitud.
  • No haver rebut accions formatives de més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.
  • Adquirir un compromís de participació activa en les actuacions que es desenvolupin en el marc del programa de Garantia Juvenil.

Les sessions informatives es faran al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta el proper dia 6 d'octubre a les 12 hores i al Centre Cívic La Xarxa de Moja el proper dia 20 d'octubre a les 17:30 hores.

Es pot demanar més informació i realitzar les inscripcions a aquestes xerrades a través dels contactes següents:

Àlex Muñoz: amunoz@ccapenedes.cat o 938900000- ext.150 ( Tècnic impulsor Garantia Juvenil)

Miriam Mulnari: mulinaripm@gmail.com 0 938903502 - ( Tècnica de Joventut).

Podeu obtenir més informació sobre el programa de garantia juvenil a través del següent link: GARANTIA JUVENIL

Document Actions