Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament neteja els trams públics de les franges perimetrals de protecció a les urbanitzacions de Can Trabal i Daltmar

Les feines han començat aquest dimecres a Daltmar i tenen una durada prevista de 3 setmanes

dijous 03 octubre 2019

 

El manteniment dels trams públics de les franges perimetrals de baixa combustibilitat de les urbanitzacions de Can Trabal i Daltmar s’ha començat a realitzar a partir d’aquest dimecres i consisteix en l’estassada i la trituració del sotabosc. Aquestes feines tenen una durada prevista de 3 setmanes i l’horari de treball serà de 8 del matí a 1 del migdia i de 2 a 6 de la tarda, tal i com confirma la regidora de medi natural, Mireia Mancera.(àudio)

En una carta adreçada als veïns de les dues urbanitzacions, Mireia Mancera recorda que les edificacions en terrenys forestals o en la franja que els envolta s’han de mantenir nets de vegetació seca i han de ser objecte de treballs d’aclarida. (àudio)

Els trams públics a Daltmar suposen prop del 60% de les 12 hectàrees  que té la totalitat de la franja perimetral d’aquesta urbanització. A Can Trabal els treballs que ha de fer l’ajuntament suposan  un terç  de les 3’5 hecràres del seu perímetre. L’Ajuntament inverteix en aquestes tasques de neteja 16.000  €.

 

 

Document Actions