Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AMPA de l'escola Rossend Montané organitza una celebració de Sant Jordi de "quilòmetre zero" a Sant Pere Molanta

Parada de llibres de segona mà el divendres. Per dissabte: parada de roses i llibres de 8:00 a 14:00h, taller de manga, jocs, creacions medievals i presentació del nou logo de l’AMPA

dimecres 20 abril 2022

Seguint el model ja aplicat per Carnaval, l’AMPA de l’escola Rossend Montané ha preparat per aquesta setmana activitats lúdiques i culturals ben atractives per celebrar Sant Jordi, obertes a tothom. La voluntat és la d’oferir propostes al poble que permetin commemorar aquesta diada tan especial sense haver de marxar de Sant Pere Molanta. Un Sant Jordi de “quilòmetre zero” que també té el propòsit d’obtenir fons per a mantenir el projecte de conversa en anglès que es realitza a l’escola amb el suport de l’Ajuntament i la implicació de l’AMPA.

La primera activitat pública serà aquest mateix divendres, en sortir de l’escola, quan es munti la paradeta que posarà a la venda llibres de segona mà que han cedit les famílies de l’escola. Serà a partir de les 4 de la tarda, a la cantonada del carrer Wilson amb el carrer Sant Roc. Una de les integrants de la Junta de l’AMPA, l’Elena Tàpia, confirma que les famílies han respost molt bé a la crida feta i es posaran a la venda a preus molt reduïts llibres de gèneres ben variats.(àudio)

I el centre de les activitats es viurà durant el dissabte, a la pista, amb propostes de caràcter familiar que volen atendre interessos d’edats diferents. Abans d’engegar a la pista, la jornada s’iniciarà a les 8 del matí amb l’obertura d’una parada de roses i llibres, que es preveu estarà oberta fins a les 14:00h. Ja a les 9:00h, a la pista, hi haurà taller de manga impartit per Haru, l’activitat “Juguem a ser llegenda”, una fira de jocs medievals i la presentació del nou logo de l’AMPA. (àudio)

Fins aquest dimecres a la tarda es poden presentar les propostes de logo. Entre les creacions presentades, s’escollirà la guanyadora que es donarà a conèixer com a cloenda de les activitats de dissabte. (àudio)

En cas de pluja, les activitats de dissabte es realitzarien a la Sala de la Societat.Incloent la parada de venda de llibres i roses.

Escolta l'entrevista a Elena Tàpia , realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Galeria d'Imatges

CartellStJOrdiStPereMolanta2.jpg

Document Actions