Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Las Migas actuen aquest dissabte a la Masia Torreblanca

El concert forma part del festival solidari Musicveu de la Fundació Pinnae, a benefici del programa “Junts per l’Alzheimer i altres demències”

dimecres 25 maig 2022

Aquest dissabte, a les 8 del vespre, el grup Las Migas presentarà a la Masia Torreblanca el seu darrer disc, “Libres”, en el marc del Festival MUSiCVEU que impulsa la Fundació Pinnae.  

'Libres' és el cinquè àlbum de Las Migas. El treball és una col·lecció de 10 cançons amb "olor de mar, terra, aire i foc, d'amors lliures, d'esperança i de dones fortes". Amb llibertat estilística i influència de la música negra americana i diverses col·laboracions.

Les components són quatre dones que han estat definides com  a “valentes i flamenques que reneixen, es reinventen” i ara presenten un espectacle ple de força i energia. Nominades als Latin Grammy i amb un recent Premi de la Música Independent (MIN) al millor àlbum flamenc, Las Migas ja són una de les bandes consolidades més màgiques i internacionals. 

Xavi Freixedes, responsable cultural de Pinnae, explica que el concert d’aquest dissabte a Olèrdola uneix la qualitat musical de Las Migas amb la possibilitat de gaudir d’un espai singular com és la Masia Torreblanca, prop de Sant Miquel.(àudio)

Visita i sopar

Per tal de gaudir al màxim de l'espai on es durà a terme aquest concert, el Festival ofereix l'opció de visitar la Masia Torreblanca abans del concert, a les 18:30h, així com la possibilitat de finalitzar la vetllada gaudint del MUSICTAST de la mà de Cal Blay.

El preu de la visita a la Masia Torreblanca és de 10€/persona i la Masia Torreblanca destinarà els diners de les visites a la causa solidària del Festival. El preu del MUSICTAST by Cal Blay és de 25€/persona.

Junts per l'Alzheimer i altres demències

Aquesta  8a edició del festival Musicveu està sent a  benefici del Programa Junts per l’Alzheimer i altres demències de l’Associació TIÁM i l’Associació Llambrusca.

El Festival programa durant 10 mesos 11 concerts. Després de 7 cites ja realitzades, el balanç és satisfactori per la resposta del públic.(àudio)

El Musicveu és un festival solidari que, a més, dona a conèixer patrimoni del Penedès a través dels escenaris que acullen els concerts.(àudio)

EI proper concert del festival s’ha programat el 19 de juny a Can Codorniu i serà un tribut a Abba: “Abba-The New Experience”

Consulta la programació del festival clicant aquí

Escolta l’entrevista a Xavi Freixedas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions