Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Associació Cavalcada de Reis d’Olèrdola coordina l’estada dels patges reials a Can Trabal, Sant Pere Molanta i Sant Miquel

Les cartes les recolliran els patges a partir de les 6 de la tarda d'aquest dissabte 28 de desembre

dijous 26 desembre 2019

 

Gràcies al suport de l’Associació Cavalcada de Reis d’Olèrdola, aquest dissabte els patges reials han confirmat la seva estada a Sant Pere Molanta i a Can Trabal. A Sant Pere Molanta el patge recollirà les cartes a la Societat Principal Unió, a partir de les 6 de la tarda i fins les 8 del vespre. A Can Trabal, el patge recollirà les cartes amb els desitjos dels infants al Local Social, en horari de 6 a 7 de la tarda. L’Associació Cavalcada de Reis també col.labora en l’estada del patge , aquest dissabte també , a Sant Miquel. L’activitat l’organitza la Societat La Lleialtat i es podrà viure al Local Rossend Montané des de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.

L’Associació Cavalcada de Reis d’Olèrdola té cura de l’organització de la cavalcada, el 5 de gener,  a Can Trabal, Sant Miquel, Sant Pere Molanta i Can Torres. Arribaran primer a Can Trabal, a un quart de 7; per seguir a Sant Miquel a dos quarts de 8 i arribar a Sant Pere Molanta a tres quarts de 9.

Document Actions