Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ateneu Mogenc organitza aquest dijous una xerrada amb Astrid Barqué

Avança que donarà consells per afrontar l’alimentació abans, durant i després de practicar esport

dimarts 27 novembre 2018

El foment d’hàbits saludables és un dels centres d’interès de  l’Ateneu Mogenc “Fem Poble”. Dins d’aquest propòsit, l’entitat organitza aquest dijous la xerrada “Esport i alimentació”, a càrrec d’Astrid Barqué. L’activitat, programada a les 19.30h al Local Nou de Moja, és oberta a tothom i gratuïta.

Barqué és diplomada en educació física, llicenciada en ciències de l’esport i titulada en cuina natural i terapèutica. Durant la xerrada donarà consells per afrontar l’alimentació abans, durant i després de practicar esport, posant l’accent en la importància de fer una bona digestió per a treure millor rendiment “tant en l’esport com en la vida”. (àudio)

Barqué entén que xerrades com la de dijous expressen que la preocupació per la cura de la salut és una tendència que “ha vingut a quedar-se.(àudio)

La xerrada no està adreçada a un públic especialitzat i vol transmetre a tothom la necessitat de cuidar-se per estar sa.(àudio)

Barqué és tota una referència en la difusió de la cuina natural i terapèutica vinculada a l’esport. Són freqüents les seves col·laboracions en mitjans de comunicació i participa periòdicament en el magazín “Penedès en Xarxa”, que coprodueixen cinc emissores municipals del Penedès, incloent Canal 20-Ràdio Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Astrid Barqué, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions