Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lectura dramatitzada d’obres d’Espriu a la biblioteca de l’escola Circell de Moja

L’acte anirà a càrrec del grup l’Arrel i s’ha programat a la biblioteca de l’escola aquest dijous, a les 19:30h

dimarts 21 maig 2013

Aquest dijous 23 de maig, a dos quarts de 8 del vespre, la biblioteca de l’escola Circell de Moja acollirà la lectura dramatitzada d’obres de Salvador Espriu , a càrrec de components del grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel d’Olèrdola. Marina Vilella, directora del grup l’Arrel, explica que la idea de fer una activitat dedicada a Espriu la va plantejar el mateix grup l’any passat. (àudio)

 

La programació inclou la lectura dramatitzada i interpretada de "Conversió i mort d'en Quim Federal" (conte);"Tereseta que baixava les escales" (fragment monòleg);"Pell de brau" (fragment);"Assaig de càntic en el temple" (poema) i "El meu poble i jo" (poema). Amb un repertori com aquest i tenint en compte les actuals circumstàncies polítiques, Vilella entén que queda clara l’actualitat d’Espriu. (àudio)

La lectura dramatitzada està inclosa en “l'Any Espriu”, compta amb l'organització de l'Ajuntament d'Olèrdola i serà protagonitzada per Marina Vilella,Andreu Navarro,Palmira Batet,Ramon Grau,Fèlix Llopart,Jordi Matabacas,Mª Remei Ullate i Sabina Feixas. Pel grup és molt motivador participar en una activitat d’aquest tipus.(àudio)

Després d'una proposta feta el curs passat dedicada a Pere Clavé Bruna, la d'aquest dijous és la segona activitat adreçada a públic adult que es programa a la biblioteca de l'escola Circell des de que obre les tardes de dimarts i dijous a tot el públic

 

Escolta l'entrevista a Marina Vilella, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions