Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les activitats als casals d’avis continuen dimecres amb una xerrada sobre prevenció d’accidents

Aquest dimecres el Casal d’Avis de Sant Miquel acollia una xerrada sobre xarxes socials i telefonia mòbil
Moment de la xerrada d'aquest dimecres a Sant Miquel
Moment de la xerrada d'aquest dimecres a Sant Miquel

dijous 01 juny 2017

Un dels objectius de la regidoria de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola és el de promoure un envelliment actiu. Per això, s’organitzen continuades activitats amb el suport i la implicació de les entitats de gent gran del municipi. Els àmbits tractats són ben diversos i inclouen xerrades per atendre necessitats i interessos que han estat plantejats per la mateixa gent gran d’Olèrdola.

Un exemple d’aquesta activitat es donava aquest dimecres a la tarda, al Casal d’Avis de Sant Miquel, amb la xerrada sobre xarxes socials i telefonia mòbil que van oferir Joaquim Millan, secretari general de Consell Català de Moviment Europeu; i  la dinamitzadora cultural Marta Marfany.

Dimecres de la setmana que ve, a les 5 de la tarda, el Casal d’Avis de Sant Pere Molanta acollirà una xerrada sobre prevenció de riscos d’accidents a la llar. La sessió serà conduïda per membres de l’entitat “Rescat, formació sanitària”. Aquesta mateixa xerrada s’ha programat al Casal d’Avis de Moja el dimecres 14 de juny, també a les 5 de la tarda.

Document Actions