Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les activitats d’aquest curs als casals d’avis d’Olèrdola comencen amb un elevat seguiment

S’han estrenat novetats com un curs de català a Sant Pere Molanta i un taller a Moja d’estimulació cognitiva

dijous 25 octubre 2018

Els tallers de manualitats i la gimnàstica es mantenen incombustibles en l’oferta d’activitats adreçades a la gent gran d’Olèrdola. Un bon exemple d’aquest dinamisme el trobem a Sant Miquel d’Olèrdola, on el grup de manualitats ha doblat inscrites. O bé a Moja i a Sant Pere Molanta, amb dos grups de gimnàstica plenament consolidats que mantenen una inscripció fidel, sumant una cinquantena de participants.  Aquesta bona acollida la subratllava la dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Imma Ferret.(àudio)

Aquest mes d’octubre també s’han incorporat novetats a la programació. A Sant Pere Molanta s’ha iniciat amb una quinzena d’inscrits un curs de català; mentre que a Moja es realitza un taller d’estimulació cognitiva. Activitats com aquestes i l’actualització de propostes per atendre  la demanda sorgida són un bon termòmetre que expressa la vitalitat de la gent gran del municipi.(àudio)

Després de la positiva experiència del curs passat, a partir del mes de novembre el municipi també participarà de nou en el cicle de caminades que organitza la Diputació de Barcelona “A cent cap els cent”. La previsió és que s’introdueixi la tècnica de la marxa nòrdica.(àudio)

El calendari de festes populars també marca algunes de les activitats que realitzen des dels casals d’avis. Així, aquests dies ja s’estan preparen les festes de la Castanyada. A Sant Pere Molanta es farà aquest mateix divendres 26 d’octubre; a Sant Miquel dimecres 31 i a Moja el dissabte 3 de novembre.

Escolta l'entrevista realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Imma Ferret, clicant aquí

Document Actions