Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les activitats per a infants i les propostes musicals, plats forts de la recta final de la FM de Sant Pere Molanta

Aquest divendres tornen les havaneres, amb l’actuació del grup Olla Barrejada, i la Banda del Drac i el dj Carlos Navarro posaran música a la Nit Jove de dissabte
Olla Barrejada actua aquest divendres a les 10 de la nit
Olla Barrejada actua aquest divendres a les 10 de la nit

divendres 16 agost 2019

 

La Festa Major de Sant Pere Molanta encara té corda per estona. Fins el diumenge al migdia. Queda així per viure un cap de setmana ple d’intensitat festiva, amb les propostes infantils i les actuacions musicals com a dos dels plats forts que encara resten per gaudir.

Aquest divendres, el primer dels actes programats ha estat la missa en honor a Sant Roc, vot del poble. A les 6 de la tarda, a la pista, es podrà seguir l’espectacle infantil amb el grup “Bitxicleta”. En acabar hi haurà xocolatada i ja a les 10 de la nit, arriba una de les novetats: la recuperació de les havaneres a la Festa Major de Sant Pere Molanta, amb el grup Olla Barrejada. Durant l’actuació se servirà rom cremat.

Per dissabte, hi haurà a partir de les 10.30h el torneig de tennis taula a la Sala, amb obertura d’inscripcions prèvies mitja hora abans. També a partir de les 10.30, al carrer Wilson, es podrà fer ús d’inflables refrescants. A les 8 de la tarda la Banda del Drac oferirà el Ball de tarda i , a les 0.30, serà la formació musical que iniciï la Nit Jove. A continuació actuarà el dj Carlos Navarro. Durant l’activitat es difondrà material de la campanya “#Malamente” contra l’assetjament sexual.

Diumenge, darrer dia de festa, l’activitat comença amb les matines amb grallers, a partir de les 7 del matí. D’11 a 12, a la Sala, es programa la recepció de les truites participants en el concurs de truites. Mentre delibera el jurat, a partir de les 12, hi haurà concert vermut a càrrec de Roger Subirana i Esther López. En acabar, s’encendrà la traca que marcarà el final de la Festa Major 2019 de Sant Pere Molanta.

Document Actions