Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les assemblees anuals que convoquen aquests dies posen de relleu la vitalitat dels casals d’avis

Els casals de Moja i Sant Pere ja han fet les seves reunions i divendres dia 4 toca el torn al de Sant Miquel
Imatge de l'assemblea anual del Casal d'Avis de Moja
Imatge de l'assemblea anual del Casal d'Avis de Moja

dimecres 24 febrer 2016

Els casals d’avis d’Olèrdola estan realitzant durant aquest primer trimestre de 2016 les seves assemblees anuals de socis. En el cas del Casal d’Avis de Moja, la reunió tenia lloc el passat 30 de gener, mentre que el Casal d’Avis de Sant Pere Molanta l’assemblea se celebrava aquest passat divendres, 19 de febrer. Ara només resta la reunió de socis del tercer i més novell casal del municipi, el de Sant Miquel d’Olèrdola, que farà la seva assemblea el divendres de la setmana que ve, dia 4 de març.AssembleaAvisStPere.JPG

Les reunions permeten comprovar la vitalitat de les associacions de gent gran del municipi. En el cas de l’assemblea del Casal d’Avis de Moja, no es van registrar canvis en la Junta i el centre de la reunió va girar entorn al balanç del 2015 i a la presentació d’activitats per aquest 2016, tal i com recorda Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola .(àudio)

On sí s’ha registrat un canvi parcial de Junta Directiva ha estat al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta. Sussana Montserrat ha deixat la vicepresidència i el seu lloc l’ocupa Paquita Montserrat. En l’equip que segueix encapçalant Jaume Hill com a president també s’ha incorporat Juan Tizon en qualitat de vocal.(àudio)

Imma Ferret posa l’accent en la significativa participació de socis en les reunions  i en què l’activitat que generen demostra que les entitats de gent gran del municipi són molt dinàmiques.(àudio)

Aquestes assemblees anuals dels casals d’avis han comptat amb la presència de l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, i de la regidora de gent gran, Arantxa Torres.

Document Actions