Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les autoritats municipals insten a respectar el confinament

Els guàrdies municipals ja han fet els primers advertiments abans d'aplicar mesures sancionadores

dimecres 18 març 2020

 

Per contenir l’extensió del coronavirus és imprescindible que la ciutadania respecti les mesures decretades i es quedi a casa. Des de l’Ajuntament d’Olèrdola es recorda que només estan autoritzades a sortir de les seves llars aquelles persones que es troben en els cassos excepcionals assenyalats en la declaració de l’Estat d’Emergència, recollides en un Ban d’Alcaldia del passat diumenge.

Aquestes darreres hores els guàrdies municipals han procedit a identificar i a fer advertiments a diferents veïns, en forces casos menors d’edat, que estaven al carrer en espais de lleure. Els guàrdies municipals han assenyalat que, de persistir en aquestes conductes, es podrien imposar mesures sancionadores per aquelles persones que no respectin les restriccions de mobilitat decretades, tal i com indica el mateix Ban d’Alcaldia.

Des de l’Ajuntament s’apel·la a la consciència cívica per a fer front a la pandèmia i s’agraeix la col·laboració activa dels veïns per a poder superar aquesta situació d'emergència sanitària.

 

Document Actions