Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les avingudes de Barcelona i de Vilafranca i el carrer Montseny del polígon de Sant Pere Molanta passaran a ser de direcció única

El propòsit és millorar la mobilitat i potenciar la façana comercial del polígon

divendres 11 juny 2021

 

En una reunió telemàtica celebrada aquest dijous al migdia, l’Ajuntament d’Olèrdola va exposar a propietaris del polígon de Sant Pere Molanta la reordenació de la circulació i dels estacionaments que està a punt d’entrar en vigor en aquesta zona industrial del municipi. Un dels principals canvis és el pas a direcció única de les avingudes de Vilafranca i de Barcelona i del carrer Montseny. També s’estableix l’Avinguda Cadí com a via de sortida del polígon i es definiran dues noves illetes a l’avinguda Mare de Déu de Montserrat, en les cantonades amb els carrers Sant Miquel i Canigó, com a mesura per a reduir la velocitat de circulació en aquest punt del polígon.

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, resumia que el propòsit dels canvis és el de millorar l’accés i potenciar la façana comercial del polígon.(àudio)

Ramírez destaca que el pas a direcció única de les dues vies on s’acumula l’oferta comercial del polígon permetrà que es millori la fluïdesa del trànsit.(àudio)

Amb l’establiment de l’Avinguda de Cadí com a única via de sortida es confia que es descongestionarà el trànsit a la nacional 340.(àudio)

El pas a direcció única de les Avingudes de Barcelona i de Vilafranca permetrà definir amb espai suficient les zones d’estacionament dels vehicles. Des de l’ajuntament es preveu que aquests canvis puguin entrar en vigor, en data encara per determinar,  durant la primera quinzena del mes de juliol.

Document Actions