Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les bastoneres “El toc d’Olèrdola” causen una grata sensació en les seves actuacions a Suïssa

Les bastoneres participaven a Aesh i a Basilea en la Festa Major dels catalans a Suïssa

dilluns 22 juny 2015

Les bastoneres “El Toc d’Olèrdola” han participat aquest cap de setmana en la Festa Major dels catalans a Suïssa. L’agrupació del nostre municipi, integrada en aquesta expedició per 9 bastoneres i un graller, va actuar dissabte a la localitat d’Aesh i diumenge a Basilea. Aina Lanaspa, de les bastoneres “El toc d’Olèrdola”, explicava que el viatge havia estat “inoblidable”. (àudio)

El grup d’Olèrdola va tenir una gran acollida. A Aesh, el treball previ de difusió fet pels mitjans de comunicació locals va contribuir a que els seus habitants esperessin l’actuació. Fins i tot van comptar amb la benvinguda de la mateixa alcaldessa.(àudio)

El bon regust de boca que van deixar les bastoneres va fer plantejar al Centre Català, organitzador de l’esdeveniment,  que el grup d’Olèrdola podria repetir l’any que ve a Zurich en la Festa Major dels catalans, una celebració que de manera rotativa es fa en les tres localitats més importants de Suïssa. Aina Lanaspa fa notar que la intensitat dels assajos previs al viatge va ser molt profitosa  i l’execució dels balls a Suïssa va ser molt aplaudida. (àudio)

A Basilea, el grup va actuar en llocs emblemàtics com l’ajuntament. També van coincidir amb el periodista Martí Anglada, molt conegut per la seva etapa com a corresponsal de TV3 a Alemanya.

Els gegants de Sant Pere de Vilamajor també participaven com a grup convidat en aquesta Festa Major dels catalans a Suïssa. La relació establerta entre els dos grups ha permès que les bastoneres hagin concretat una actuació aquest cap de setmana per participar en la Festa Major d’aquesta localitat del Vallès Oriental.

Escolta l'entrevista a Aina Lanaspa, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions