Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les bastoneres “El toc d’Olèrdola” actuaran a Suïssa en una mostra de cultura catalana

Actuaran el dissabte 20 de juny a Aesh i el diumenge 21 a Basilea

dijous 04 juny 2015

Les entitats culturals d’Olèrdola són actives i sovint despleguen les seves actuacions més enllà del municipi. Amb tot, malgrat l’intens dinamisme de forces de les agrupacions folcklòriques, són excepcionals els casos de desplaçaments internacionals. Per això cal qualificar com a tot un fet extraordinari les actuacions concertades aquest mes de juny a Suïssa per part del grup de bastoneres “El Toc d’Olèrdola”, amb seu a Moja. Actuaran el dissabte 20 de juny a la localitat d’Aesh i el diumenge 21 a Basilea, en l’anomenada “Festa Major” dels catalans que organitza el Centre Català de Basilea. Aina Lanaspa, membre del grup “El Toc d’Olèrdola”, confirmava aquesta presència del grup en aquesta activitat.(àudio)

Precisament va ser una tieta d’Aina Lanaspa la que va actuar com a contacte per a concertar el desplaçament de les bastoneres al país alpí. El viatge l’afronta el grup amb molta il·lusió i això s’ha notat amb una major implicació i periodicitat dels assajos les darreres setmanes. (àudio)

Les bastoneres de Moja estaran acompanyades pels gegants i capgrossos de Sant Pere de Vilamajor. El grup espera poder oferir una molt bona imatge, executant les seves peces amb precisió i agilitat. (àudio)

El grup de bastoneres “El toc d’Olèrdola” va ser format l’any 2007. Des de llavors , ha estat una formació exclusivament femenina fins el darrer any, quan s’han incorporat al grup dos nois.

Escolta l'entrevista a Aina Lanaspa, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions