Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les bosses compostables que es regalen als veïns d’Olèrdola es poden recollir a l’Ajuntament

Durant aquest mes d’agost i fins que no es publiqui el proper butlletí municipal, no caldrà presentar cap val bescanviable

dijous 20 agost 2020

 

La regidoria de Medi Natural de l’Ajuntament d’Olèrdola recorda que durant aquest mes d’agost i fins que no es publiqui el proper butlletí municipal “Olèrdola Informació” fins mitjans de setembre, les bosses compostables que es regalen als veïns es podran recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana(OAC) al Centre Cívic La Xarxa de Moja, actual seu de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 8 a 14h.

En aquest cas no caldrà presentar cap val bescanviable i únicament es podrà recollir un paquet de bosses per cada habitatge.

En el proper butlletí hi haurà un nou retallable que podrà ser bescanviat en els comerços col·laboradors(Queviures Mitjans, Ca la Sílvia, Restaurant el Conill, Carns Cal Ton) i al mateix Ajuntament.

Amb el propòsit de fer una Olèrdola més sostenible, des de la regidoria de Medi Natural es preveu repartir bosses compostables cada dos mesos per tal de fomentar el reciclatge d’aquesta fracció.

Galeria d'Imatges

CartellBossesCompostablesOK.jpg

Document Actions