Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les campanyes de control de velocitat constaten “resultats esperançadors” a Olèrdola

Han disminuït considerablement les infraccions per excés de velocitat detectades pel radar que cedeix Trànsit

dijous 21 juny 2018

Els agents municipals d’Olèrdola han constatat “resultats esperançadors” en les campanyes de control de velocitat que s’implementen de manera periòdica a Olèrdola. Gràcies a un acord amb el Servei Català de Trànsit i amb periodicitat bimensual, els agents municipals disposen de l’ús d’un radar per a controlar la velocitat en diferents vies de titularitat municipal. El cap dels agents municipals, Josep Miquel Escofet, explicava que les infraccions detectades en la darrera campanya de controls de velocitat, durant la setmana passada, havien disminuït considerablement respecte els anteriors controls.(àudio)

Els agents municipals subratllen aquesta positiva tendència a la disminució d’infraccions per excés de velocitat, però afegeixen que no es pot baixar la guàrdia. Per això es continuaran mantenint aquestes campanyes de control de seguretat amb el radar del Servei Català de Trànsit, perquè s’entén que els controls estan tenint els efectes desitjats.(àudio)

Després de les dades que va facilitar fa uns mesos un “radar educatiu” que es limitava a informar de la velocitat de pas dels vehicles, en la darrera campanya del radar sancionador es van controlar les velocitats de circulació en carrers dels nuclis urbans dels pobles. Josep Miquel Escofet també explicava que aquests controls per l’interior dels nuclis havien tingut resultats satisfactoris, constatant-se igualment una tendència a la reducció de velocitats.(àudio)

Aquesta reducció de velocitat s’ha constata a través de les dades del radar en carrers com els de Sant Roc o Font-Tallada, a Sant Pere Molanta. Les campanyes, com és habitual, tenen incidència en les vies de titularitat municipal i en el cas d’Olèrdola es fa seguiment especial als accessos dels polígons i al vial Rossend Montané.

Document Actions