Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les candidatures inicien la campanya electoral il·lusionades i amb l’ànim d'exposar propostes

Les tres candidatures(ERC,CiU i ApO) coincidien a Sant Miquel en la penjada del primer cartell
Lucas Ramírez, Fina Mascaró i Josep Sánchez
Lucas Ramírez, Fina Mascaró i Josep Sánchez

divendres 08 maig 2015

 

Aquesta passada mitjanit ha començat la campanya electoral amb l’enganxada dels primers cartells per part de les candidatures que es presenten als comicis del proper diumenge 24 de maig. A Olèrdola les tres candidatures que concorren a les eleccions municipals(ERC, CiU i ApO), van arrencar la campanya des de Sant Miquel, al punt horari de les 12 de la mitjanit, en les cartelleres situades al costat de l’Ajuntament.

ERC es presenta amb el lema de campanya “El canvi que tu vols”. La imatge del cartell és per a Fina Mascaró, la candidata a l’alcaldia, amb un fons de vinyes del municipi. Pocs minuts després de començar la campanya, Mascaró explicava que tenia bones sensacions.(àudio)

CiU també opta per reproduir la cara del seu cap de llista, Josep Sánchez , en un dels dos  cartells de campanya. En l’altra, la totalitat del grup de candidats apareix fotografiat davant de la muralla del Conjunt Monumental. El lema de la candidatura és “Tots som Olèrdola”. Sánchez també es mostrava il·lusionat i recordava que, sigui quin sigui el resultat del dia 24, Olèrdola tindrà un nou alcalde o alcaldessa.(àudio)

Alternativa per Olèrdola opta per una imatge col·lectiva com a cartell electoral, amb un fotografia d’un nombrós grup de simpatitzants que acompanya als candidats. La imatge va ser captada a l’interior del Local Nou de Moja i els membres de la llista estan en primer terme, entre ells, el candidat a l’alcaldia, Lucas Ramírez. El lema d’Alternativa per Olèrdola és “L’alternativa de futur”, reproduint també en un format més reduït un altre eslògan que Alternativa ha anat repetint des de la seva primera presència a les eleccions municipals: Junts per Olèrdola. Lucas Ramírez, candidat a l’alcaldia per ApO, explicava que començava la campanya amb entusiasme però conscient que per davant queden dues setmanes molt dures.(àudio)

La coincidència dels equips de les tres candidatures en un mateix lloc va contribuir a que l’ambient d’inici de campanya es visqués amb més intensitat.

Aquest primer cap de setmana de campanya , qui més actes públics convoca és ERC. El primer serà aquest dissabte a les 8 del vespre, a Sant Miquel; mentre que  diumenge, a la una del migdia, seran al local social de Can Trabal i a les 7 de la tarda al bar de la piscina de Daltmar. Ciu, per la seva banda, convoca un acte de presentació del seu programa aquest diumenge a les 11 del matí a Daltmar.

Alternativa centra els seus esforços en el porta a porta en aquest primer tram de campanya.

Aquest divendres, el centre d’atenció de la campanya a Olèrdola és el col.loqui convocat per l’ANC amb els tres candidats a l’alcaldia. La convocatòria s’ha fixat per dos quarts de 9 del vespre, al Local Nou de Moja.

Document Actions