Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les crítiques al sou de l’alcalde protagonitzen els versots dels Diables de Moja

Van cantar una versió de “Milionària”, de Rosalía, amb un dels Diables caracteritzat de Lucas Ramírez

dissabte 27 juliol 2019

Les referències al sou de l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, van protagonitzar els versots que els Diables de Moja van pronunciar aquest divendres a la nit a la plaça de l’Església, dins dels actes de la Festa Major. Després de salvar amb solvència l’absència inicial d’instal·lació d’un equip de so a la plaça, els Diables van oferir una de les sessions de versos més breus que es recorden en els darrers anys. Només van ser 7 peces, totes de temàtica local, que van poder ser llegides o cantades en  20 minuts. I en quatre d’aquests 7 versos hi apareixia alguna menció a la retribució de Lucas Ramírez, incloent la cloenda musical d’una adaptació del tema “milionària” de Rosalía.

El primer dels versots es dedicava al “nyap” de les obres de la plaça de l’Ametller, criticant elements com “una jardinera, que té més perill que l’Albert Rivera”. El segon dels versots recordava que s’instal.lava l’enllumenat del camí de Moja a Vilafranca a pocs dies de les eleccions. També criticava el projecte de fer piscina i pavelló al Bosquet, la presència de l’alcalde en les fotografies de caminades amb els avis i que tingués un sou anual de 40.000 € per un municipi de 3.600 habitants.

El tercer dels versots carregava contra els guàrdies municipals i l’excés de multes que posen, segons els Diables. La tria de la pregonera va centrar el quart dels versots i el cinquè reclamava aplicar un “155” a la gestió del bar del Local Nou. La campanya electoral “plena de retrets” i els resultats de cada partit va merèixer el comentari del penúltim dels versots. Pel final, els Diables es reservaven una versió de la cançó “Milionària” de Rosalía, amb un dels membres de la colla caracteritzat com a Lucas Ramírez. Portava una careta de l’alcalde traient la llengua, mentre es llençaven bitllets simulats de 100€ amb la cara impresa del mateix Lucas Ramírez.

En un dels passatges de la lletra s'hi assenyalava que"...tinc el Sadurní contractat perquè m'obri els regals de Nadal; tanco per a mi el Mitjans i em menjo jo sol uns gelats"

Canal 20-Ràdio Olèrdola emet aquest dissabte i diumenge, a les 15.30h, els versots dels Diables de Moja.

Pots escoltar un fragment d'aquesta cançó clicant aquí

Galeria d'Imatges

VersotsDiables2.jpg
VersotsDiables3.jpg
VersotsDiables4.jpg

Document Actions