Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les dues escoles d’Olèrdola participen en el projecte CUEME de promoció de la cultura emprenedora

Els alumnes de 5è crearan una cooperativa escolar i fabricaran un producte que posaran a la venda en una fira o mercat

dimarts 02 octubre 2018

Els alumnes de 5è de les escoles Rossend Montané de Sant Pere Molanta i Circell de Moja participen aquest curs, per primera vegada, en el projecte educatiu CUEME-cultura emprenedora a l’escola.

Tal i com ha resumit el regidor d’ensenyament, Pere Sadurní, el projecte suposa que els alumnes simulin la  creació, organització, gestió i  tancament d' una cooperativa escolar, fabricant un producte que després posen a la venda en  una fira o mercat. Amb el projecte es pretén incidir en valors com l' esperit emprenedor, l'esforç, el treball en equip o la responsabilitat.

És una projecte que impulsa la Diputació i que al nostre territori ha comptant amb la implicació de la Mancomunitat. El projecte el van assumir les dues escoles d’Olèrdola després que l’ajuntament i la Mancomunitat el presentessin als dos equips directius.

En el cas de l’escola de Sant Pere Molanta, es preveu que el projecte de cultura emprenedora comporti l’adaptació de la Fira Solidària que anul·lament celebraven les dates prèvies a Nadal.

Document Actions