Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Absència d'incidències i normalitat en les primeres hores d'obertura dels col.legis electorals

Els tres candidats a l’alcaldia d’Olèrdola ja han votat i han coincidit a l’hora de fer una crida a la participació
Imatge captada aquest diumenge al matí al Local Social de Sant Miquel
Imatge captada aquest diumenge al matí al Local Social de Sant Miquel

diumenge 24 maig 2015

Les quatre meses electorals d’Olèrdola s’han constituït amb normalitat. Amb l’assessorament de personal de l’Ajuntament, els vocals i presidents de meses han comptant amb tota la informació detallada per a començar puntualment les seves funcions, a partir de les 9 del matí. Poques incidències remarcables i alguna anècdota, com persones que s’acreditaven per votar amb carnets que no eren el DNI.

En el cas de la Mesa B de Moja, la presidenta titular no ha pogut assistir per causa degudament justificada i el president suplent, Joan Mestre, presideix la mesa.VotSnchez.JPG

Els tres candidats a l’alcaldia d’Olèrdola ja han votat durant el matí. Josep Sánchez, alcaldable de CiU, ha votat a les 11 del matí al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. Declarava sentir-se tranquil en aquest dia “especial”  i donava a conèixer  que afronta la jornada d’avui de forma positiva i amb alegria perquè el seu fill, provinent d’Anglaterra, els ha vingut a veure. Sánchez se sentia satisfet per la feina feta aquests dies de campanya i, en to d’autocrítica, reconeixia que en algun cas li hagués agradat explicar millor els seus plantejaments, conscient que li queda encara “molt per aprendre”. Sánchez espera que CiU obtingui un bon resultat en aquestes eleccions i tornava a fer una crida a que els veïns participin.

El candidat a l’alcaldia d’Olèrdola per ApO, Lucas Ramírez, ha votat a les 11:35 al Centre Cívic La Xarxa de Moja. Explicava que vivia aquest dia electoral “molt tranquil i amb paciència” abans que no arribin les 8 del vespre, hora de tancament dels col·legis electorals i d’inici del recompte. Considerava que el seu grup podia estar molt satisfet per l’activitat desplegada durant la campanya.

Com fa cada dia, Lucas Ramírez ha començat el dia llevant-se molt d’hora i anant a passejar. Dinarà a casa en família per celebrar l’aniversari de la seva mare i , daurant la resta de dia, s’anirà movent pel tres col·legis electorals del municipi. Ramírez també insistia en fer una crida als veïns perquè vagin a votar.VotRamrez.jpg

La candidat a l’alcaldia d’Olèrdola per ERC, Fina Mascaró, ha votat a les 12 del migdia a la mesa b del Centre Cívic La Xarxa, la mateixa on també està inscrit Lucas Ramírez. Mascaró se sent tranquil·la i convençuda d’haver fet una molt bona feina aquests darrers dies, fins el punt d’assenyalar que “no canviaríem res del que hem fet”. Per Mascaró, més enllà de desitjar els millors resultats per ERC, en una jornada com la d’aquest diumenge cal que la gent hi participi i expressi el que pensi a través del vot.

Canal 20-Ràdio Olèrdola emet aquest diumenge en directe, a partir de les 7 de la tarda, un programa especial dedicat a les eleccions municipals, amb opinions, anàlisi, resultats i entrevistes als tres candidats.

Escolta les entrevistes realitzades als tres alcaldables després de votari a presidents de meses, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola

 

 

 

VotMascar.jpg

Document Actions