Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats del municipi segueixen venent participacions de la rifa de Nadal per obtenir recursos

La tradició de vendre Loteria la mantenen entitats com els Diables de Moja, que tornen a apostar pel 87.059

dilluns 10 novembre 2014

Bona part de les entitats del municipi segueixen la tradició de vendre participacions de la rifa de Nadal per a obtenir finançament per a les seves activitats. El sorteig és el 22 de desembre, però ja fa dies que en els establiments del municipi es poden adquirir les butlletes de participació. Un exemple d’aquesta implicació en el sorteig el tenim amb els Diables de Moja. Txus Búrdalo, cap de colla de l’entitat, exposa que amb els diners obtinguts de la venda de les participacions es pretén obtenir recursos addicionals per a fer una Festa Major de Sant Macari ben lluïda.(àudio)

Any rere any la colla posa a la venda participacions del  87.059. Les butlletes  es poden adquirir al preu de 3€ en diversos establiments de Moja o als mateixos membres de la colla, incloent Diables petits i portadors del Drac. El donatiu per a la colla és de 0’50 euros per participació i es juga 2’50 euros. Per la colla, seria una gran il.lusió poder repartir un premi gros entre tot el poble.(àudio)

Els Diables mantenen la seva fidelitat al mateix número, amb l’esperança de poder obtenir algun pessic econòmic important.(àudio)

Des dels Diables es fa una crida a no esperar a l’últim moment i s’anima a aconseguir les participacions del sorteig de la grossa de Nadal, afegint-se a la il·lusió de la colla.

Escolta l'entrevista de Josep Sesma a Txus Búrdola, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions