Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats i veïns d’Olèrdola poden posar parada a Firamercat de manera gratuïta

La fira d’antiguitats, artesania, col·leccionisme i objectes de segona mà es farà el 29 de juny a Sant Pere Molanta

dimarts 13 maig 2014

El diumenge 29 de juny s’ha programat a Sant Pere Molanta la 18a edició de Firamercat, la fira d’antiguitats, col·leccionisme, artesania i objectes de 2a mà. Totes les persones o entitats d’Olèrdola interessades en posar una parada a la fira ho podran fer de manera gratuïta. Una de les integrants de la Comissió Firamercat, Àngels Vinyals, explicava que aquest oferiment a les entitats i veïns d’Olèrdola es manté amb el propòsit de facilitar que les persones i entitats del municipi posin a la venda els seus productes.(àudio)

Les persones i entitats interessades han de tenir present que poden confirmar la seva assistència des d’ara i com a màxim fins el 15 de juny.(àudio)

En la programació no hi faltaran propostes consolidades, però també es planteja algun canvi com la supressió de la subhasta que servia per a cloure Firamercat.(àudio)

Durant tot el dia hi hauran demostracions artesanes, degustacions de vi, cava i embotits del Penedès i actes per a tots els públics durant la jornada. Si alguna persona està interessada en formar part de la Comissió Firamercat, pot també adreçar-se al telèfon 686 47 34 70.

Escolta l'entrevista a Àngels Vinyals, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

 

Document Actions