Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'ambient de la Diada de Sant Jordi ha arribat a Olèrdola aquest divendres de la mà de les escoles

A l’escola Circell hi ha parada de llibres i roses aquest divendres fins les 17.00h. A Sant Pere Molanta la venda de roses i llibres es fa aquest dissabte, de 8:00 a 14.00h

divendres 22 abril 2022

 Després de dos anys de restriccions que ho impedien, aquest divendres les escoles d’Olèrdola celebren Sant Jordi recuperant activitats que no es podien fer per la pandèmia. És el cas de la parada de venda de llibres i roses que s’ha instal·lat davant de l’escola Circell de Moja, oberta des d’aquest matí i fins les 5 de la tarda. A Sant Pere Molanta hi ha programada una parada de llibres de segona mà, aquest mateix divendres a les 4, per seguir demà amb activitats ben variades. A partir de les 8 i fins les 2 hi haurà parada de llibres i roses. Mentre que des de les 9 i fins la una s’ha preparat tota una matinal per celebrar Sant Jordi a Sant Pere Molanta, amb un taller de manga, l’activitat “juguem a ser llegenda”, una fira de jocs medievals i la presentació del nou logo de l’AMPA de l’escola Rossend Montané. Les activitats , en cas de pluja, es traslladarien a l’interior de la Sala de la Societat.

Com és tradició a l’escola Circell de Moja, els alumnes de 6è són els encarregats de muntar la parada. Dos d’aquests alumnes, l’Aniol i l’Ariadna, explicaven aquest matí de divendres que els hi estava anant molt bé.(àudio)

Assumir aquesta tasca indica pels alumnes de 6è que són els grans de l’escola i que ja està pròxim el seu salt a l’Institut. A més, en la jornada d’aquest 2022 s’hi ha afegit l’emoció de poder fer amb normalitat la parada un cop superades les restriccions de la pandèmia.(àudio)

La cap d’estudis de l’escola Circell, Sara Pena, mostrava la seva satisfacció per haver pogut fer aquest 2022 aquesta activitat tan arrelada a l’escola de Moja.(àudio)

A més del treball que els alumnes de 6è fan en àmbits com les matemàtiques per preparar la parada, Sara Pena ens recorda que amb la parada ofereixen al poble la possibilitat de comprar llibres i roses per Sant Jordi a Moja.(àudio)

Escolta les entrevistes vinculades amb aquesta informació, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Per anunciar la parada, els alumnes de 6è de l'escola Circell han enregistrat una falca publicitària que s'ha emès aquests dies per la ràdio municipal. La podeu escoltar clicant aquí

Galeria d'Imatges

PAradStJOrdiCircell2Ok.jpg

Document Actions