Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles bressol d’Olèrdola assoleixen els seus objectius principals de preinscripció pel curs vinent

Es confirmen 7 preinscripcions pel grup d’1-2 anys a l’escola Gotims i 8 a l’aula mixta de l’escola El Pàmpol

dimecres 12 juny 2019

 

Segons fixa el calendari de la Generalitat, la matrícula dels alumnes preinscrits amb plaça assignada a les escoles bressol es farà del 19 al 26 de juny. En el cas de les escoles bressol d’Olèrdola, cap família ha passat per la incertesa de saber si el seu infant tenia plaça assignada atès que la preinscripció es tancava el passat 24 de maig amb places vacants a les dues escoles. Així, qui ho necessiti pot sol·licitar plaça en les dues escoles bressol fins a cobrir oferta.

A l’escola bressol Gotims de Moja s’han confirmat 7 preinscripcions al grup d’1-2 anys, la qual cosa permet que hi hagin en aquest grup 6 vacants. En l’aula de 2-3 anys, continuen 10 infants del curs anterior i s’han preinscrit 3 nous infants. En aquest grup són 5 les places vacants.

A l’aula de nadons s’ha registrat una única sol·licitud, però aquest servei no es podrà oferir si no es confirma un mínim de 5 infants. Mònica Rebollo, directora de les escoles bressol municipals d’Olèrdola, es mostrava satisfeta perquè els principals objectius de la preinscripció s’havien assolit. Des de l’escola es fa una crida a les famílies, tant d’Olèrdola com d’altres municipis, a utilitzar l’aula de nadons.(àudio)

El grup mixt de l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta té 8 infants preinscrits pel curs 2019-20, dels quals 7 continuen i 1 més s’afegeix. Hi ha 5 vacants disponibles, però és probable que abans de començar el curs es confirmi alguna incorporació més al grup.(àudio)

Mònica Rebollo subratlla que l'equip d'educadores es manté, amb continuïtat de les tutores i fent elles mateixes el servei de menjador.(àudio)

Per a informar a les famílies d’infants presinscrits, s’han convocat reunions a les dues escoles bressol que són obertes a qualsevol família que estigui interessada en conèixer el funcionament i serveis de les llars d’infants. A l’escola Gotims de Moja la reunió s’ha convocat a les 5 de la tarda de dilluns 17 de juny; mentre que a l’escola el Pàmpol, en l’aula que ocupa a la seu de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, la reunió s’ha previst dimecres a les 16:30h.

Per més informació es pot trucar als telèfons 93 817 27 92 (Gotims) i el 607 59 83 25 (El Pàmpol) o bé al telèfon 679 99 25 64.

Escolta l'entrevista a Mònica Rebollo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions