Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles bressol d’Olèrdola podran atendre tota la demanda en els grups d’1 a 2 anys i de 2 a 3

Només hi ha una única sol·licitud per l'aula de nadons i ara caldrà esperar el 5 de juny per saber si s'obrirà el grup
Un dels dos patis de l'escola bressol Gotims de Moja
Un dels dos patis de l'escola bressol Gotims de Moja

dilluns 27 maig 2013

Aquest dilluns s’han publicat les llistes baremades de sol·licituds de places per a les llars d’infants. En el cas de les escoles bressol d’Olèrdola, s’ha comprovat com tota la demanda de places s’ha pogut atendre, tal i com confirma la directora de les escoles bressol municipals, Núria Baqués. Així, en l’aula de nadons a l’escola Gotims de Moja, de 8 places ofertades, només s’ha presentat una única sol·licitud. En el tram d’1 a 2 anys, de 7 places ofertades, s’han presentat 6 sol·licituds; mentre que en el grup de 2 a 3 anys, les places vacants a l’escola Gotims eren 5 i les sol.licituds presentades han estat 3.

A l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta, en el grup d’1 a 2 anys les vacants ofertades han estat 13 i les sol.licituds 8; mentre que per a l’aula de 2 a 3 anys restaven 4 places disponibles i han estat 3 les sol·licituds.(àudio)

Ara les famílies caldrà que esperin al 5 de juny per a la confirmació de plaça. En aquest període es poden produir reassignacions de places i les vacants que no s’han cobert les podrien acabar ocupant infants que no han obtingut la plaça que sol·licitaven en altres llars d’infants. Sí que sembla probable que el grup de 0 a 1 any no s’obrirà a l’escola Gotims perquè només hi ha una sol.licitud de les 8 del grup, però caldrà esperar per confirmar-ho al dia 5.(àudio)

Cal recordar que les places vacants que s’ofereixen en els grups d’1 a 2 anys i de 2 a 3 anys de l’escola Gotims, així com en el de 2 a 3 anys de l’escola El Pàmpol, són les que queden disponibles després que els infants que ja tenen plaça al centre aquest curs confirmin que continuaran el curs que ve. Núria Baqués ho recordava i subratllava que, tot i així, es podran atendre totes les sol·licituds presentades.(àudio)

Aquest era el primer any que la gestió del procés de preinscripció no era assumit directament per l’Ajuntament d’Olèrdola, després de l’externalització de la gestió del servei. Núria Baqués explicava que el procés s’ha desenvolupat amb normalitat i fluïdesa, amb totes les famílies portant la documentació dins de l’horari previst, tant a l’escola El Pàmpol com a l’escola Gotims.

Escolta l'entrevista a Núria Baqués, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions