Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles bressol d’Olèrdola podran atendre totes les sol·licituds de preinscripció

A Sant Pere Molanta només queden dues places lliures per a l’aula mixta d’1 a 3 anys

dilluns 14 maig 2018

La preinscripció a les escoles bressol municipals d’Olèrdola es tancava divendres amb unes xifres satisfactòries, especialment si es tenen presents les expectatives a l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta. En aquest centre continuava d’aquest curs només un infant i s’oferien 12 vacants per a  l'aula mixta dels nascuts els anys 2017 i 2016. I només han quedat 2 places lliures, segons confirmava Mònica Rebollo, directora de les escoles bressol.

A Moja, la inscripció presenta resultats diferents, en funció de l’aula. En l’aula de 2-3 anys l’oferta era de 8 vacants i s’han rebut 5 preinscripcions. En l’aula d’1-2 anys les vacants eren fins a 10 i s’han rebut 3 noves preinscripcions; mentre que a l’aula de nadons no s’ha rebut cap sol·licitud. Mònica Rebollo precisava que totes les famílies que han fet la seva sol·licitud obtindrien la plaça demanada.(àudio)

La directora de les escoles bressol d’Olèrdola es mostrava satisfeta per les dades de preinscripció a Sant Pere Molanta.(àudio)

En disposar de places lliures, les famílies que desitgin inscriure els seus fills a les escoles bressol d’Olèrdola ho podran fer encara que ja s’hagi superat el termini de preinscripció.(àudio)

El proper dia 22 es faran públiques les dades de puntuació de les sol·licituds. Del 23 al 25 es podran presentar reclamacions, i l'1 de juny es publicarà la llista definitiva d’admesos.

Escolta l'entrevista a Mònica Rebollo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions