Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles bressol municipals d’Olèrdola es promocionaran als polígons del municipi

Aquest dissabte es feia la jornada de portes obertes abans d’iniciar-se el període de preinscripcions

dilluns 28 abril 2014

Les escoles bressol municipals d’Olèrdola es promocionaran als polígons del municipi. El propòsit és que les persones que hi treballen tinguin present que les escoles bressol Gotims de Moja i El Pàmpol de Sant Pere Molanta són molt bones opcions en cas de necessitar els serveis de llars d’infants pels seus fills, encara que no visquin a Olèrdola. Difondre aquesta possibilitat ha estat un dels missatges que s’han transmès durant la jornada de portes obertes que s’ha fet a les escoles bressol d’Olèrdola aquest dissabte.Llarsvisita2.JPG

Núria Baqués, directora de les escoles bressol municipals d’Olèrdola, també recorda que les persones que treballen al municipi tenen una puntuació afegida en cas d’haver de recórrer a sorteig per assignar les places.(àudio)

Des de les escoles s’ha ofert una valoració positiva de la jornada d’aquest dissabte perquè permet explicar a les famílies amb tranquil·litat el funcionament, característiques i model pedagògic de les escoles. Núria Baqués indicava que des de l’escola s’aplica un model que permet flexibilitzar l’entrada de l’infant a l’escola i es té molt present l’apropament a l’entorn.(àudio)

El regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, ha seguit de ben a prop aquesta jornada de portes obertes. Indicava que la mitjana d’assistència a la jornada s’havia situat propera a la dels darrers anys si es sumaven les dies escoles, per bé que a l’escola de Sant Pere Molanta s’havia detectat un descens d’assistència. Serramià recordava que les escoles estan sempre obertes per atendre les famílies. (àudio)

El regidor d’ensenyament subratllava el propòsit de difondre les llars entre les persones que treballen al municipi perquè sovint no tenen present aquesta opció.(àudio)

Les escoles bressol d’Olèrdola són un servei de titularitat municipal que és gestionat pel grup Senfo. Serramià feia notar que amb l’externalització de la gestió “ens vam avançar i el temps ens ha acabat donant la raó” tenint en compte les estrictes condicions que la Reforma de l’Administració Local implica per a la gestió d’aquests serveis als ajuntaments.

Entre les famílies que van participar en la jornada de portes obertes, les inquietuds majoritàries tenien a veure amb els horaris, el servei de menjador o les quotes. Una mestra de l’escola Gotims que inscriurà el seu fill a l’escola bressol de Moja, l’Anna Belén Jiménez, explicava que està encantada que el seu fill pugui anar a la llar. També afegia que des de fora molta gent no és conscient de l’amplitud dels espais que es disposen a la llar, organitzats pensant en satisfer les necessitats dels infants.(àudio)

Les inscripcions a les escoles bressol es poden fer del 5 al 16 de maig. A l’escola bressol Gotims de Moja, la documentació es podrà lliurar durant aquests dies en horari de 8.30 a 9.30. A l’escola el Pàmpol de Sant Pere Molanta, serà en horari de 3 a 4 de la tarda. Els documents que s’han de portar per a la inscripció es poden descarregar des de la pàgina web olerdola.cat.

Escolta les entrevistes sobre la jornada de portes obertes, enregistrades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí


 

Document Actions