Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles bressol municipals d’Olèrdola ofereixen propostes d’activitats a les famílies durant el confinament

A més de jocs, també recomanen a les famílies que es reforcin hàbits que ajudin als infants a ser més autònoms

dimarts 21 abril 2020

 

Des de l’inici del confinament, amb el tancament dels centres educatius a partir de divendres 13 de març, les escoles bressol municipals d’Olèrdola han mantingut una relació periòdica amb les famílies malgrat els condicionants de l’excepcionalitat que s’està vivint com a conseqüència del COVID-19. Com la resta d’equips docents, per a les educadores de les escoles bressol “El Pàmpol” de Sant Pere Molanta i Gotims de Moja el tancament va ser “inesperat”, d’un dia per l’altre, però des del primer moment es va procurar continuar el contacte amb les famílies. Tant per correu electrònic com directament per telèfon.

La directora de les llars municipals d’Infants d’Olèrdola, Mònica Rebollo, posa de manifest la dificultat d’arribar directament, per mitjans telemàtics, a infants tan petits. Per això han ofert propostes a les famílies d’activitats i han elaborat vídeos cantant cançons o explicant contes.(àudio)

Des de les escoles bressol demanen a les famílies que tinguin paciència i que gaudeixin dels infants. A més de jocs, també recomanen que es reforcin hàbits que ajudin als infants a ser més autònoms, com calçar-se sols, rentar-se les mans o ajudar a parar taula.(àudio)

Mònica Rebollo assenyala que els infants atesos a les escoles bressol necessiten sortir al carrer, però relativitzava l’impacte negatiu que pot tenir el confinament en la salut emocional dels menors de tres anys que aquests dies no poden anar al seus centres educatius perquè, tal i com destaca, en aquestes edats “els infants estan molt a gust a casa”(àudio)

Davant la impossibilitat de poder oferir una jornada de portes obertes amb normalitat presencial, les escoles bressol estan preparant materials per a difondre a les xarxes socials el seu projecte educatiu. Per resoldre qualsevol consulta, les famílies poden trucar al telèfon 679 99 25 64.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions