Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles Circell i Rossend Montané estan atenent preinscripcions presencials

L’atenció es fa amb cita prèvia fins aquest divendres i es realitza seguint el protocol de protecció establert pel Departament

dimecres 20 maig 2020

 

Tal i com preveia el procediment establert pel Departament d’Educació, des d’aquest dimarts les escoles del municipi estan atenent la presentació de sol·licituds presencials de preinscripcions per al proper curs escolar 2020-21. En aquest període de preinscripcions, obert des del 13 al 22 de maig, el Departament prioritza la presentació telemàtica i deixa de ser obligatori presentar la documentació de manera presencial. Amb tot, per tal d’atendre a aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, el Departament ha fixat uns dies per poder lliurar les sol·licituds de forma presencial, a partir del 19 de maig i fins el 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, cal demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o  a través d’Internet.

A l’escola Circell de Moja aquest dimarts estava atenent a les famílies en el vestíbul del centre l’Anna Morales, membre de l’equip directiu. Ella mateixa explicava que les cites presencials són casos puntuals i que la majoria de sol.licituds s’havien canalitzat de manera telemàtica. Per a fer aquesta atenció presencial, les escoles segueixen les mesures de protecció fixades pel Departament.  (àudio)

Per poder realitzar la preinscripció presencial amb seguretat, s’han de seguir  les següents instruccions:

  • Al centre hi ha d’anar el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona).
  • S’ ha de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. En el cas que s’hagi d’emplenar al centre, és recomanable que cadascú porti el seu propi bolígraf.
  • És recomanable  portar mascareta i guants.
  • No poden acudir les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

Les famílies coneixen i respecten aquestes instruccions.(àudio)

Anna Morales indica que de manera presencial han demanat cita prèvia famílies que tenen dificultats per fer la presentació telemàtica  o prefereixen resoldre dubtes parlant directament amb algun membre de l’equip directiu de l’escola que  trien en primera opció.(àudio)

La  cita prèvia és  accessible des dels webs de cadascun dels centres i des del web del Departament d’Educació, durant les 24 h del dia. Cada centre determinarà el seu horari d'atenció al públic, segons les necessitats. Les persones interessades poden consultar les webs de les escoles Rossend Montané de Sant Pere Molanta i Circell de Moja. El telèfon de l’escola Circell és el 93 817 14 52 i el de l’escola Rossend Montané és el 93 818 18 44.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions