Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles d’Olèrdola confien en què tindran oferta suficient per a satisfer totes les sol.licituds de places

Les directores de les escoles Circell i Rossend Montané també assenyalen que el Departament encara no ha donat instruccions de com s’organitzarà el proper curs

dijous 14 maig 2020

Les dues escoles d’Olèrdola confien en què podran atendre totes les sol.licituds de places escolars que rebin durant aquesta preinscripció. Per a que això sigui possible, en el cas  de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta ja s’anuncia que caldrà entrar “en negociació” amb el Departament d’Educació de la Generalitat per a que l’oferta inicial de places que tenen assignada s’ampliï. I és que Àngels Urgell, directora de l’escola, explica que les 10 places de p3 ara assignades(8 d’ordinàries, més dues de necessitats educatives especials, “que es converteixen en ordinàries”) no seran suficients per atendre totes les famílies que ja han mostrat interès en portar el proper curs el seu fill o filla a l’escola de Sant Pere Molanta.(àudio)

Des de l’escola de Sant Pere Molanta es confia en què el Departament acabarà sent receptiu als raonaments del centre i acabarà autoritzant més places per a poder cobrir totes les sol·licituds.

El període de preinscripcions per al proper curs escolar ha començat aquest dimecres i s’allarga fins el proper divendres 22 de maig. La principal novetat és que no és requisit aportar documentació de manera presencial i es pot fer tota la tramitació de manera telemàtica. També s’ofereix la possibilitat de fer la tramitació presencial, amb cita prèvia. A Sant Pere Molanta s’atendran a l’escola aquestes sol·licituds el dilluns 18 i el dimecres 20 de maig, aplicant tots els protocols de seguretat que fixa el departament.(àudio)

A l’escola Circell de Moja, Olga Roig, la seva directora, assenyala que les 22 places que tenen assignades a P3 com a oferta inicial( 20 d’ordinàries i 2 més de NEE) són suficients per atendre tota la demanda. En el primer dia de preinscripció ja havien rebut 5 sol.licituds telemàtiques i 3 peticions de cita presencial.(àudio)

Tant una com altra escola encara no han rebut cap instrucció del Departament sobre com organitzar els grups el proper curs. Olga Roig exposa que els escoles s’assabenten en molts casos de les intencions del Departament a través dels mitjans de comunicació.(àudio)

Àngels Urgell sí que subratllava que la represa de l’activitat a les escoles “no serà com estàvem abans” i caldrà aplicar mesures de seguretat que encara resten pendents de definir pel Departament. 

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions