Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles d’Olèrdola han elaborat els seus plans per obrir els centres a partir de dilluns

De P3 a P5 es contempla l’acollida voluntària, de 9 a 13h, per a famílies en què els adults facin treball presencial no flexible. En la resta de cursos es preveuen trobades puntuals també voluntàries

divendres 29 maig 2020

 

Seguint les indicacions del Departament d’Educació, les escoles d’Olèrdola han elaborat els seus plans d’obertura de centre per a poder reobrir les seves instal·lacions a partir del dilluns, 1 de juny. L’obertura limitada de les escoles farà que els centres puguin tornar a acollir infants,  2 mesos i mig després del tancament de les escoles. Segons les informacions recollides durant les darreres hores, una àmplia majoria de les famílies optaran per no portar els seus fills a l’escola.

Tant a l’escola Circell de Moja com a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, durant les tres darreres setmanes de curs es continuarà el treball lectiu a nivell telemàtic i la tornada aquests dies de juny a l’escola només es contempla per a fer acollida, en el cas d’educació infantil, i tutories i acompanyaments puntuals en la resta de cursos.

Per als cursos de P3,P4 i P5 es contempla acollida voluntària de 9 a 13h en el cas que tots els adults de la unitat familiar facin treball presencial no flexible. Caldrà signar una declaració autoresponsable, que es pot trobar a la web del Departament. Els grups podran ser de fins a 8 infants per a P3 i de fins a 10 infants per espai i mestra a P-4 i P-5.

A l’escola Circell de Moja, en els cursos de 1r a 5è, s’ofereix un dia puntual de tutoria, limitats a grups de 13 infants. Segons el nombre de nens es faran torns. Cada grup té assignat un dia específic, entre el 9 i el 16 de juny.  En el cas de 6è, els alumnes podran anar a l’escola de forma voluntària, en grup de màxim 13 alumnes, els dimecres.

En el cas de 1r a 5è de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, es contemplen tutories amb cita prèvia. A 6è , a més de la possibilitat de fer la tutoria individualitzada, es contempla un suport voluntari de finalització d’etapa, amb trobades programades. Caldrà confirmar assistència mitjançant el correu electrònic.

Per anar presencialment a l’escola hi ha d’haver absència de simptomatologia de covid-19 i prendre la temperatura abans d’anar al centre. No haver donat positiu durant els 14 dies anteriors, ni haver estat en contacte amb algun positiu els 14 dies anteriors. Tenir les vacunes al dia i que l’infant no presenti malalties cròniques complexes.

Les entrades i sortides a les escoles han de ser esglaonades, amb un únic acompanyant i sense que les famílies entrin al centre. L’alumnat haurà de mantenir una distància entre ells de 2 metres. L’ús de mascaretes és indicat a primària i el material escolar ha de ser d’ús individual.

Document Actions