Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles d’Olèrdola informen de manera personalitzada a les famílies durant la preinscripció

La preinscripció per al segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria finalitza el divendres 21

dijous 13 març 2014

Fins divendres de la setmana que ve, dia 21 de març, resta obert el període de preinscripcions pel curs escolar 2014-15. A les escoles Rossend Montané de Sant Pere Molanta i Circell de Moja aquests dies l’activitat lectiva habitual es fa compatible amb les visites que es concerten amb famílies que desitgen conèixer de primera mà els centres abans de formalitzar la preinscripció.

Recordem que el Departament d’Ensenyament ha assignat una oferta de 40 places de p3 a Olèrdola: 25 a l’escola Circell i 15 a l’escola Rossend Montané.

La directora de l’escola Circell de Moja, Mercè Garcia, explicava que llevat de p3 la resta de cursos estan tancats. Amb tot, precisava que els infants de famílies que vinguessin a viure a Olèrdola durant el curs podrien ser escolaritzats al municipi.(àudio)

A diferència de l’any passat, el Departament ha optat per ofertar un grup estàndard de p3 a l’escola Circell, amb 25 places. I és que l’any passat es va donar la situació que s’oferien 20 places durant la preinscripció, però es van acabar registrant 36 sol·licituds.(àudio)

Les dues escoles estan atenent de manera personalitzada les sol·licituds de visites que reben de les famílies per conèixer les instal·lacions, el funcionament i els seus projectes pedagògics. Mercè Garcia explicava que això permet que les famílies coneguin l’escola en ple funcionament.(àudio)

Des de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta es recorda que l’assignació de places és una decisió del Departament, tenint en compte els habitants empadronats. Joan Ruiz, cap d’estudis de l’escola, explica que des del centre han valorat positivament la xifra de 15 places perquè permet treballar en molt bones condicions a l’aula. (àudio)

A l’escola Rossend Montané, les visites de les famílies es concerten dos dies a la setmana, els dimarts i els divendres.(àudio)

Entre les famílies, desperta interès la línea pedagògica, o les característiques de serveis com els del menjador.(àudio)

Els fulls de sol·licitud es poden obtenir a la web de la Generalitat o en qualsevol centre educatiu. Per formalitzar la preinscripció, caldrà lliurar-la omplerta en el centre triat en primera opció o bé per Internet. En aquest cas el termini finalitza a les 24 hores del dia 20. Per a més informació, les persones interessades poden posar-se en contacte directament amb les mateixes escoles, als telèfons 93 817 14 52(CEIP Circell de Moja) i al 93 818 18 44 (CEIP Rossend Montané de Sant Pere Molanta). Recordem que la publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional serà l’1 d'abril de 2014.

Escolta l'entrevista a Mercè García, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l'entrevista a Joan Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clilcant aquí

Document Actions