Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles d’Olèrdola ofereixen suport a les famílies per afrontar la preinscripció del curs 2021-22

Serà 100% telemàtica i es podrà fer des de dilluns 15 a dimecres 24 de març. A l’escola Circell de Moja l’oferta de places de P3 és de 16 i de 14 a Sant Pere Molanta

divendres 12 març 2021

Des de les 9 del matí de dilluns de la setmana que ve, dia 15,  i fins el dimecres 24 de març es podrà fer la preinscripció escolar per al curs 2021-22. La principal novetat és que el tràmit caldrà realitzar-lo de manera 100% telemàtica.

Les dues escoles d’Olèrdola afronten aquest període amb l’ànim de facilitar al màxim aquest tràmit a les famílies, conscients que la novetat de canalitzar tota la tramitació de manera telemàtica pot generar dubtes entre algunes famílies o bé comportar possibles problemes d’accés en algun moment a la web habilitada per la Generalitat per a fer la preinscripció.  Àngels Urgell, directora de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, destaca que aquest procediment “és una novetat per a tots” i anunciava que, si així ho requerien , les famílies podien trucar a l’escola i concertar cita en cas de tenir alguna dificultat per formalitzar la preinscripció.(àudio)

A l’escola de Sant Pere Molanta el Departament d’Educació ha assignat una oferta de 14 places per a P3, incloent-ne dues que d’inici es reserven per alumnat amb necessitats especials. Urgell recorda que l’oferta es defineix en funció de la natalitat al municipi.(àudio)

Tant a l’escola de Sant Pere Molanta com a l’escola de Moja aquestes darreres setmanes s’han atès de manera individualitzada a famílies que volien conèixer les instal·lacions de les seves escoles, els seus projectes pedagògics i les mesures de seguretat que s’apliquen.

En el cas de l’escola Circell s’ha habilitat a la web del centre un apartat específic amb material de difusió. Maricel Heras, administrativa de l’escola, explicava que estaven a punt per atendre les consultes telefòniques que vulguin traslladar les famílies i apuntava que, si calgués, l’atenció podria fer-se de manera més directa. (àudio)

Des de les escoles es recomana utilitzar un certificat digital per a presentar la sol·licitud. Si no és així, es destaca que és important tenir la documentació que es requereix, escanejada, en el dispositiu des del qual es fa la preinscripció.(àudio)

A l’escola Circell de Moja l’oferta de places de P3 és de 16, incloent-ne les dues que es reserven per a alumnat amb necessitats especials.

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb les escoles d’Olèrdola a través del telèfon o consultar les seves webs.

El telèfon de l’escola Circell de Moja és el 93 817 14 52 i podeu accedir a la seva web des d’aquest enllaç

El telèfon de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta és el 93 818 18 44 i podeu consultar la seva web aquí.

Escolta les entrevistes a Àngels Urgell i a Maricel Heras, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions