Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles d’Olèrdola s’adhereixen a la vaga general convocada aquest dimarts 3 d’octubre

Tant l’escola Rossend Montané com l’escola Circell romandran obertes amb serveis mínims establerts pel Departament
A l'escola Rossend Montané han treballat aquest dilluns espais de diàleg
A l'escola Rossend Montané han treballat aquest dilluns espais de diàleg

dilluns 02 octubre 2017

La vaga general convocada aquest dimarts 3 d’octubre es preveu que tingui una gran incidència a Olèrdola. Un termòmetre que anuncia l’abast que pot tenir aquesta convocatòria d”’aturada de país” el poden donar les reaccions de les escoles. I és que tant l’escola Circell de Moja com l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta han decidit adherir-se a la vaga general d’aquest dimarts 3 d’octubre. En un comunicat adreçat a les famílies, l’equip directiu de l’escola Circell explica l’adhesió a la vaga “degut als incidents de violència que vam poder veure ahir, 1 d’octubre, i degut a la situació d’excepcionalitat que vivim aquests dies”.

“L’Aturada de país” és promoguda per la Taula per la Democràcia, que reuneix a organitzacions cíviques i sindicals catalanes. La convocatòria s’explica “davant l’agressió dels drets fonamentals dels catalans i de les catalanes i com a resposta a les actuacions violentes i criminals dels cossos de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que es van produir durant el dia d’ahir a Catalunya”.

Tant l’escola Circell com l’escola Rossend Montané romandran obertes amb els serveis mínims establerts pel Department.

Àngels Urgell, directora de l’escola Rossend Montané, explicava que els hi agradaria poder tancar el centre, però han de garantir els serveis mínims que fixa el Departament.(àudio)

L’equip docent de l’escola de Sant Pere Molanta ha demanat a les famílies que s’adhereixn a l’aturada.(àudio)

Durant aquest matí, els alumnes de l’escola han participat en espais de diàleg per treballar conceptes com el respecte a les opinions diferents. Al pati, els alumnes han format la figura d’un gran cor que encerclava una pancarta amb el lema “Respectem-nos”.(àudio)

Àngels Urgell explicava la importància d’oferir eines als infants perquè canalitzin sensacions i sentiments que els ha pogut deixar una jornada com la d’aquest diumenge.

Document Actions