Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles esportives començaran l’octubre i les inscripcions ja es podran fer en els propers dies

L’Ajuntament esgota totes les possibilitats per oferir uns preus assequibles
Els cursos i tallers també començaran a l'octubre
Els cursos i tallers també començaran a l'octubre

dimarts 18 setembre 2012

 

Els tallers, cursos i escoles esportives que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola s’iniciaran durant la primera setmana d’octubre. Aquest és el criteri que s’ha seguit en els darrers anys i així continuarà sent. Aquest curs, però, quan resten menys de dues setmanes per a l’1 d’octubre, encara no s’han distribuït els fulls per a poder formalitzar les inscripcions. El motiu és que l’Ajuntament està treballant per aconseguir els preus més econòmics, segons ens explicava la tècnica de cultura i joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari(àudio)

Les escoles esportives, igual que els cursos, començaran a partir de l’1 d’octubre. A Moja hi haurà esportives els dilluns i els dimecres i a Sant Pere Molanta els dimarts i els dijous(àudio)

Respecte el curs escolar anterior, de la programació de les escoles esportives cau el divendres, com a dia ofertat fins ara a Moja. Tal i com en el seu moment va anunciar la regidora Arantxa Torres, el motiu és que no existia demanda suficient que justifiqués el manteniment d’aquest dia.

Des de l’Ajuntament s’ha explicat que, tan aviat com es tanquin els detalls dels cursos i escoles esportives, el material per a poder fer la inscripció es distribuirà de manera immediata. Un cop es faci la distribució, es demana des de l’Ajuntament la màxima col·laboració per a facilitar el procés d’inscripció(àudio)

L’Ajuntament d’Oklèrdola demana disculpes per les molèsties que pugui arribar a ocasionar que els materials de difusió i inscripció encara no hagin arribat a les famílies, i reitera que el principal motiu ha estat el d’esgotar totes les possibilitats per a oferir uns preus el màxim d’assequibles.

 

Document Actions