Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles protagonitzen l’activitat que acull Olèrdola per Sant Jordi

Els alumnes de 6è de l'escola Circell posen parada de llibres i roses i a l’escola Rossend Montané es lliuren els Jocs Florals

dilluns 23 abril 2018

Com és habitual en els darrers anys, a Olèrdola l’ambient de Sant Jordi s’explicita de manera especial gràcies a l’activitat que despleguen les escoles del municipi. Tant les escoles bressol com les escoles d’educació infantil i primària realitzen aquests dies propostes especials que, en molts dels casos, culminen aquest dilluns coincidint amb la diada de Sant Jordi . És el cas de l’escola Rossend Montané , que ha vist aquest migdia l’acte de lliurament dels Jocs Florals de l’escola, en els apartats d’il·lustració, rodolí,  narració i poesia, en funció del  cicle. L’activitat s’inclou dins d’una densa setmana cultural que prosseguirà aquesta setmana amb visites a l’escola  d’autors i l’elaboració d’un Ecomural.ParadaTarda2.JPGJOcsFloralsEscolaRossendMontan.jpg

A l’escola Circell de Moja els mes grans, els de 6è , munten parada de venda de llibres i roses. Núria Garrido, una de les tutores de 6è, explica que els alumnes estan gaudint d’una activitat que els dies previs també ha comportat treball de preparació.(àudio)

Els alumnes de 6è se senten els grans protagonistes de l’escola  aquest dia. Tenen moltes motivacions. No només la de recollir diners per al viatge a final de curs que fan a Port Aventura. Tal i com recorda Núria Garrido, també els agrada molt l’activitat perquè comporta afrontar situacions motivadores com la de tractar amb veïns per a vendre llibres i roses.(àudio)

Dos dels alumnes de 6è, l’Aleix i l’Àdam, ens explicaven la seva experiència com a venedors en els primers moments de funcionament de la parada. L’Aleix resumia que els hi feia molta il·lusió poder muntar aquest punt de venda de llibres i roses.(àudio)

L’Àdam ens repassava alguna de les feines que es fan abans de posar la parada,  com ordenar els llibres per gèneres o posar preus .(àudio)

De roses esperen exhaurir les 300 que en un primer encàrrec han posat a la venda. Dels resultat de la venda de llibres no han volgut fer pronòstics exactes però confien que els hi anirà molt bé en funció de l’ambient que han viscut aquest migdia a la sortida de classe. La parada està oberta de manera ininterrompuda, davant de l’escola, fins ben entrada la tarda.

Escolta les entrevistes a Núria Garrido i als alumnes Àdam i Aleix, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions