Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles tornen a ser el centre de la celebració de Sant Jordi al municipi

Divendres, vigília de la diada, culminaven una intensa setmana d’activitats

dilluns 25 abril 2016

Que Sant Jordi aquest any caigués en dissabte no va impedir que, un any més, les escoles es convertissin en centre d’aquesta celebració al municipi els dies previs. Durant  tot la setmana acollien activitats relacionades amb el foment de la lectura i divendres realitzaven la culminació. En el cas de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, el gimnàs tornava a ser l’escenari del lliurament dels premis dels jocs florals. A l’escola Circell de Moja, com ja és tradició, els alumnes de 6è posaven a la venda llibres i roses.

Una de les alumnes de 6è de l’escola Circell de Moja, l’Agnès, oferia una valoració molt positiva de la jornada malgrat els nervis inicials. La pluja només va aparèixer en començar la tarda, però va respectar l’activitat i al final es va poder obtenir una bona recaptació. (àudio)

Un altre alumne de 6è, el Fèlix, explicava que havien exhaurit les 300 roses que divendres havien posat a la venda.(àudio)

Els diners obtinguts els destinaran els alumnes de 6è a finançar la sortida de final de curs a Port Aventura. Durant tot el dia els infants de l’escola van anar passant per la parada, comprovant la varietat de llibres posats a la venda, que eren classificats en funció de si anaven adreçats a educació infantil , primària o per adults. Pep Mitjans, tutor de sisè, posava l’accent en què la parada de llibres i roses culminava una setmana plena d’activitats que els infants reben amb molta il·lusió. (àudio)

La parada contribuïa a donar ambient de festa en la vigília de Sant Jordi i evidenciava als alumnes de 6è que ja els hi queden pocs dies d’estada a l’escola abans del seu pas a l’institut.

Escolta les entrevistes relacionades amb la parada de Sant Jordi, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions